Huidverzorging


Huidverzorging - Huidverzorgende behandelingen die uw huid in goede conditie houden

Een mooie en stralende huid maakt indruk. Bellezza heeft heerlijke behandelingen die je huid verzorgen en het vochtgehalte op peil houden. Je kunt je bij deze verzorgende behandelingen heerlijk ontspannen.

Reinigende behandeling

De reinigende behandeling zorgt voor een schone en frisse huid. Dode huidcellen worden verwijderd, je huid wordt intensief schoongemaakt en het verfrissende masker maakt je huid glad en geeft een fris gevoel. Deze behandeling is een goede aanvulling op je eigen dagelijkse huidverzorging. Het stimuleert, voedt en verzorgt je huid.
Deze behandeling is een goede aanvulling op uw eigen dagelijkse huidverzorging. Het stimuleert, voedt en verzorgt uw huid.

Huidverzorgende behandeling

Deze behandeling bevat: reiniging, epileren, peeling of deep peel, verwijderen van onzuiverheden, ampul, klassieke massage, masker en een dag/nachtverzorging.
De gezichtsmassage ontspant uw huid en het speciale maskert stimuleert of kalmeert de huidfuncties.

Behandeling voor de verbetering van de huidconditie

Deze behandeling bevat: reiniging, epileren, peeling en deep peel, verwijderen van onzuiverheden, ampul, klassieke massage, speciaal masker en een dag/nacht verzorging.
Dit is een intensieve behandeling die door de hoogwaardige werkstoffen in de producten, gecombineerd met de speciale massagetechnieken, een bron van voeding en energie is voor je huid. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Seizoensbehandeling

Deze behandeling wordt speciaal afgestemd op het seizoen. Tijdens De winter, zomer, herfst en zomer behandeling worden de producten en de behandeling aangepast. De seizoenbehandeling wordt afgestemd op de behoefte van de huid in het specifieke seizoen.
Ideaal voor mensen die ieder seizoen de huid extra aandacht willen geven.

 

Beauty supplementen

Je kunt altijd de volgende supplementen toevoegen aan je behandeling:

  • harsen van het gezicht
  • harsen van de benen
  • harsen bovenlip
  • harsen bikinilijn
  • verven van wenkbrauwen en wimpers

Huidverzorging bij Bellezza

 

 

“Ik word professioneel geholpen met veel persoonlijke aandacht. Ik ga hier vaak heen voor een heerlijke gezichtsbehandeling met als kers op de taart een onvergetelijke nek en gezichtsmassage.” Eke

Top