Microdermabrasie


Microdermabrasie- voor een frisse en stralende huid

 

Wat is microdermabrasie?

skinscrubberMicrodermabrasie (letterlijk het “afslijpen van de huid”) is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.

Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct een verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Voordelen van microdermabrasie

- Geen roodheden en vervelende bijwerkingen
- Geeft de huid een frisse, gezonde uitstraling
- Geschikt voor alle huidtypen
- Er is geen operative ingreep nodig om een gladde huid, strakkere huid te krijgen
- Zeer geschikt voor huidtypen die gevoelig zijn voor chemische behandelingen
- Geen rust- herstelperiode nodig na de behandeling

Microdermabrasie

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?

Al direct na de eerste behandeling zie je al resultaat. De huid voelt zachter en gladder aan en ziet er frisser uit. In veel gevallen wordt er gekozen voor een kuur behandeling van 6 behandelingen om zo een optimaal resultaat huidverbetering te zien. Tussen elke behandeling wordt aangeraden 7 – 10 dagen rustpauze te houden zodat de huid zich kan herstellen.

Ben je op zoek naar huidverbetering?  Wij pakken je huidklachten deskundig en doeltreffend aan. We starten daarom met een intakegesprek, zodat wij goed kunnen bepalen welke behandeling voor jou het beste is. Onze verschillende behandelingen verminderen je huidklachten door het verbeteren van de weerstand en de huidconditie. Na je behandeling krijg je tevens een uitgebreid advies over wat je dagelijks kunt doen om je huid in een goede conditie te houden.

Top