Mesotherapie


Mesotherapie - duidelijke vermindering van rimpels en littekens

 

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie No Needle staat voor een naaldloze injectie. Dit is een van de allernieuwste technieken om actieve Mesotherapiebestanddelen onder de huid te krijgen, exact waar ze nodig zijn. Door middel van elektroporatie en electro – osmose techniek zonder naalden wordt de doorlaatbaarheid van de celwandjes verhoogd. Door toename van weefselvocht is er een betere verplaatsing van vloeistoffen mogelijk. De vloeistoffen worden ingesloten in de cellen en opgenomen in het metabolisme.

- De bestanddelen worden voor 98% van 1 mm tot 10 mm in de huid gebracht.
- De huid wordt gladder en frisser!

Mesotherapie

De behandeling

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig bij huidverjonging. Na 3 behandelingen zijn de resultaten van huidverjonging en huidversteviging verbluffend, met een duidelijke vermindering van rimpels en littekens. Bij pigmentstoornissen, acne, littekens en grove poriën varieert het per persoon en per indicatie.

De behandeling moet om de 2 weken herhaald worden totdat het gewenste resultaat is bereikt. Het verkregen effect blijft behouden door onderhoudsbehandelingen. Deze onderhoudsbehandelingen dienen bij jonge mensen twee keer in het jaar te gebeuren en bij oudere personen 1 keer om de 3 a 4 maanden.

Ben je op zoek naar huidverbetering?  Wij pakken je huidklachten deskundig en doeltreffend aan. We starten daarom met een intakegesprek, zodat wij goed kunnen bepalen welke behandeling voor jou het beste is. Onze verschillende behandelingen verminderen je huidklachten door het verbeteren van de weerstand en de huidconditie. Na je behandeling krijg je tevens een uitgebreid advies over wat je dagelijks kunt doen om je huid in een goede conditie te houden.

Top