Laviesage Nutricosmetics


Nutricosmetics - mooi van binnenuit

Laviesage: ondersteuning bij huidverbetering

Wanneer we duurzame, structurele huidverbetering of huidverjonging willen verkrijgen, is het van groot belang dat onze conditie en onze voedingstoestand goed is. Zeker bij kuurbehandelingen en anti-age behandelingen wanneer het lichaam nieuw collageen moet gaan aanmaken, zal extra voedingssuppletie (Nutricosmetics) nodig zijn.

Nutricosmetics is geconcentreerde voeding die de huid voedt, beschermt en kan verbeteren van binnen uit. We willen er allemaal goed uitzien en iedereen heeft graag een stralende, gezonde en jeugdige huid.

Huidveroudering is niet te vermijden. Stress, roken, veelvuldige onbeschermde blootstelling aan UV-licht, luchtvervuiling, suikers, ondervoeding (ADH) en overmatig alcoholgebruik versnellen het veroudering proces. Uit onderzoek is gebleken dat de inname van nutricosmetics helpt om de huid van binnenuit de voeden, te beschermen, te verbeteren en het huidverouderingsproces te vertragen.

Bellezza werkt met LavieSage: een zeer volledig assortiment nutricosmetics, die bij consequent gebruik een krachtig anti-aging effect hebben op de huid.

LavieSage nutricosmetics zijn ontwikkeld om uw huid en huidkwaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft.

Ben je op zoek naar huidverbetering?  Wij pakken je huidklachten deskundig en doeltreffend aan. We starten daarom met een intakegesprek, zodat wij goed kunnen bepalen welke behandeling voor jou het beste is. Onze verschillende behandelingen verminderen je huidklachten door het verbeteren van de weerstand en de huidconditie. Na je behandeling krijg je tevens een uitgebreid advies over wat je dagelijks kunt doen om je huid in een goede conditie te houden.

Top