Huidverbetering


Huidverbetering - Huidverbeterende behandelingen die de huidbalans herstellen

Ben je op zoek naar huidverbetering? Wij verzorgen behandelingen die je huidbalans herstellen, zodat ook jij een mooie, gezonde huid hebt. Want: een gezonde huid is een mooie huid. Bellezza staat voor schoonheid en dat betekent dat wij willen dat iedere vrouw zich weer mooi voelt dankzij een stralende huid.

Wij pakken je huidklachten deskundig en doeltreffend aan. We starten daarom met een intakegesprek, zodat wij goed kunnen bepalen welke behandeling voor jou het beste is. Onze verschillende behandelingen verminderen je huidklachten door het verbeteren van de weerstand en de huidconditie. Na je behandeling krijg je tevens een uitgebreid advies over wat je dagelijks kunt doen om je huid in een goede conditie te houden.

Gevoelige huid kies dan voor een behandeling die voor huidverbetering zorgt!

Heb je een gevoelige huid? Bijvoorbeeld een huid die snel reageert op hitte of kou en die allergisch is? Deze speciale behandeling verhoogt de weerstand van de huid en vermindert de roodheid. Deze behandeling is ook zeer geschikt wanneer je huid gevoelig is geworden door weersverandering.

Couperose

Heb je last van couperose? Wil je minder roodheid of de rode vlekjes op je huid verminderen? De couperose behandeling zorgt ervoor dat de huid minder rood wordt, er egaler uitziet en ook beter bestand is tegen weersinvloeden. Het resultaat is al snel zichtbaar. Je huid ziet er weer egaal en minder rood uit! Het resultaat: huidverbetering!

Droge huid

De behandeling tegen een droge huid activeert uw huidstofwisseling en vult het tekort aan vet en vocht aan. Je huid is, na deze behandeling, beter in staat om het vocht en het vet in de huid vast te houden. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de professionele huidverbeterende producten van Vavin.

Vette huid

Wil je een mooie, schone huid die er weer mat uitziet? Deze behandeling maakt je huid schoon en fris. De talgproductie wordt gereguleerd en de poriën worden gezuiverd. Je huid ziet er direct weer schoon uit, zal minder glanzen en de poriën zijn weer verfijnd.

Acne

De ontstekingen in de huid rondom de talgklieren worden ‘Acne vulgaris’ genoemd, oftewel acne. Het is een aandoening die bij veel mensen, op jonge of latere leeftijd, voorkomt.

Voordat we de behandeling bij je zullen uitvoeren, kijken we tijdens het intakegesprek naar de hormoonveranderingen, allergische reacties en je leefomstandigheden. Dit zijn factoren die van invloed kunnen zijn op de acne.

De acne behandeling zorgt er vervolgens voor dat de ontstekingen afnemen en dat je huid weer gezonder wordt. Je huid komt weer in balans en de talgproductie wordt gereguleerd.

Specialisaties

COLLAGEN BOOSTER

Na de zomer kan je huid wel een oppepper gebruiken en met de herfst in aantocht voorkom je liever huidproblemen als een droge, schrale en trekkerige huid. De Collageen-Booster stimuleert je bindweefselcellen en egaliseert en verstevigt je huid. Het resultaat is een vernieuwde, frissere uitstraling! Meer over deze behandeling

ULTRASOUND

Ultrasound werkt d.m.v. een ultrageluid frequentie en hitte energie op in het lichaam. De huid wordt gestimuleerd en de stofwisseling werkt sneller. Het zorgt voor een betere doorstroming van het bloed en lymfevocht. Dieper liggende cellen worden geactiveerd en het afweersysteem wordt verbeterd. Meer over deze behandeling

 

Beauty supplementen

Je kunt altijd de volgende supplementen toevoegen aan uw behandeling:

  • harsen van het gezicht
  • harsen van de benen
  • harsen bovenlip
  • harsen bikinilijn
  • verven van wenkbrauwen en wimpers

Top