Garda de Jong

Ik heb het MOOISTE beroep van de wereld! Al vele jaren werk ik met veel passie en overtuiging in mijn schoonheidspraktijk. Het accent is meer en meer gaan liggen op doeltreffende huidverbetering en anti-aging. Ik heb gekozen voor de huidverbeterende producten van het merk van Vavin. De veilige en huideigen ingrediënten zorgen voor een mooie, weerbare en stralende huid.

Omdat een mooie huid ook van binnenuit komt, adviseer ik daarnaast de Nutricosmetics van LavieSage. Dit zijn natuurlijke voedingssupplementen, speciaal ontwikkeld voor het beschermen, voeden, verzorgen en verjongen van de huid, van binnenuit. Ook leveren ze een bijdrage bij het aanpakken van huidproblemen. De mooiste huid krijgt liefde van twee kanten!

 


Voor iedere klant

een mooie huid

en een goed gevoel


Voorafgaand aan je eerste behandeling bij Bellezza, praten we over je huid, wensen en verwachtingen.

Bij elke behandeling analyseren we de conditie van je huid en stemmen we daar de behandeling op af.

De aanpak van Bellezza

Na de behandeling weet je welk huidtype je hebt en welke verzorging je thuis nodig hebt.

Het is namelijk belangrijk dat je, naast het ondergaan van behandelingen, ook thuis de juiste producten gebruikt voor je huid.

Wat weet je over je huid?

Je huid heeft 3 lagen (de opperhuid – de lederhuid – de onderhuid)

huidJe huid heeft 3 lagen: de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. De huid rond je ogen is dun en heeft extra huidverzorging nodig. Het lichaam bestaat voor bijna 80% uit water, waarvan 25% van dat water zich in de huid bevindt. Voldoende water drinken zal je huid daarom heel goed doen. De huid heeft miljoenen cellen die, zowel van binnenuit als van buitenaf, gevoed dienen te worden. Zo blijft je huid mooi en gezond.

Wanneer je huid ouder wordt, verminderen de collagene en elastine vezels in de lederhuid. Door regelmatig een behandeling in onze intieme salon te ondergaan, zorg je ervoor dat de vezels in je huid steviger blijven. Dit zal tevens zorgen voor een blijvend stralende huid.

 

Ga je afslanken? Verzorg je huid dan extra goed. Door de afslankkuur heeft de huid extra aandacht nodig, omdat de vetcellen in je onderhuid zullen verminderen en je huid minder strak zal worden.

Top