Fractional Needling

Wat is Fractional Needling?

fractional needlingFractional Needling is een nieuwe huidverbeteringstechniek met mooie resultaten voor speciale huidaandoeningen zoals: littekens, grove poriën, pigment vlekken. Bovendien is het een geweldige oppepper met verjongend effect voor alle huid types. Het is een
manuele techniek die gebruik maakt van puur natuurlijke materialen.

Bij een Fractional Needling behandeling worden miljoenen microscopisch kleine naaldjes van natuurlijk spons materiaal vermengd met een serum dat wordt afgestemd op de te behandelende huidaandoening.

De gedecalcificeerde sponsdeeltjes, spicules genaamd, zuigen zich vol met de werkstoffen en worden vervolgens in het gelaat en/of het décolleté of handen gewreven en perforeren zowel ik de epidermis als de dermis. Hier blijven de naaldjes (spicules) 24 tot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit Gedurende deze tijd geven de spicules, over de gehele zone waar ze zijn ingewreven, de werkstoffen af aan de huid op alle dieptes waarin de spicules zich bevinden.

Doordat de spicules 24 tot 36 uur in de huid blijven zitten, geven ze al die tijd een reparatie signaal af, dit is het signaal om de collageen productie aan te zetten.

Voor het beste resultaat dient er naast behandelingen ook thuis behandeld te worden met de juiste producten en wordt advies gegeven voor juiste voeding.

Resultaten Fractional Needling

  • Een betere conditie van de huid
  • Een egalere huid
  • Fijnere poriën

Ook geschikt voor:
Zonbeschadigde huid (pigment)
Melasma (zwangerschapsmasker)

 

Top