Nazomer Behandeling Actie

Nazomer Behandeling Actie bij Bellezza

De zon: zo heerlijk maar ook een van de grootste veroorzakers van een zeer droge huid, rimpels, pigmentvlekken en een verslapte huid. Het proces van huidveroudering wordt vele malen versneld door een flinke dosis uv straling. Aan deze straling worden wij dagelijks blootgesteld (ja, ook als het bewolkt is!) laat staan om 2 uur 's middags onder een strakblauwe Spaanse hemel!

Herstellen & Hydrateren

Door herstellen en hydrateren wordt je huid weer in optimale conditie gebracht om het verouderingsproces tegen te gaan. Hydrateren betekent smeren. Belangrijk voor een mooie gezonde huid. Door de kalmerende en hydraterende werking van een goede verzorging zoals onze Hydrateer Vavin wordt de huid voorzien van vocht. Dit product rekent snel af met een droge zomerhuid!

Extra Hydrateren

Als de huid smeekt om nog meer vocht gebruik dan het serum Hyaluronzuur van Vavin. Deze kun je aanbrengen onder je dag-en nacht verzorging. 1 molecuul hyaluronzuur bindt 1000 molecuul water aan zich en werkt als een echt waterreservoir voor de huid.

Plus 10% korting op Vavin huidverzorging

Deze complete herstelbehandeling van 90 minuten bieden wij vanaf 21 augustus a.s. aan voor een actieprijs van 59,00 (normaal 79,00). Bij het boeken van deze behandeling ontvang je tevens 10% korting op Hydrateer en Hyaluronzuur van Vavin huidverbetering!

Een heerlijke verwenbehandeling kado geven?

Naast bijzondere acties biedt Bellezza schoonheidssalon ook kadobonnen voor elk gewenst bedrag. Zo geef je een heerlijke verwenbehandeling of huidverzorgingsproducten naar keuze kado! Bestel direct een bon via ons contactformulier of neem tijdens openingstijden telefonisch contact met ons op.

Top