Header Image

Actie

Kerstbehandeling Golden Glow

Nieuw in de salon: Collageen Booster

Met de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van collageen en elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van lijntjes en rimpels en een duidelijk verminderde elasticiteit met verslapte contouren. Veroudering van onze huid ontstaat in de kern – de cel. Daar moet dan ook het herstel beginnen.

Het speciale Collageen Booster Licht (combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastineaanmaak in onze huid.

Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Lees hier meer over de behandeling

 

Actietarief

Deze nieuwe Collageen Booster kennismakingsbehandeling bestaat uit:

  • reiniging
  • milde peeling
  • lichtterapie serum
  • 20 minuten lamp
  • dagverzorging Vavin

Boek nu een kuur van 5 keer en ontvang de 6e behandeling gratis!

Prijs: 40,- per losse behandeling
of € 35,- in kuurverband

Colleen Booster als aanvulling

Als aanvulling op iedere willekeurige behandeling boek je de Colleen Booster als supplement voor slechts €15.00

 

 

Een heerlijke verwenbehandeling kado geven?

Naast bijzondere acties biedt Bellezza schoonheidssalon ook kadobonnen voor elk gewenst bedrag. Zo geef je een heerlijke verwenbehandeling of huidverzorgingsproducten naar keuze kado! Bestel direct een bon via ons contactformulier of neem tijdens openingstijden telefonisch contact met ons op.

Top